Макриев спря Бандаловски и Гаджев

Макриев спря Бандаловски и Гаджев

Бившите капитани на ЦСКА и Левски Иван Бандаловски и Владимир Гаджев дебютираха с равенство 1:1 в Кипър. Двамата записаха първите си минути в кипърското първенство за Анортозис в гостуването на Неа Саламина, където титуляр и капитан бе Димитър Макриев, който дори бе санкциониран с жълт картон. Бранителят започна от първата минута, като игра през всичките 90 минути, докато халфът влезе в 66-ата минута на мястото на Паланка.

Първата част мина изцяло под диктовката на Анортозис, който поведе в 16-ата минута. Испанецът Райо даде аванс, след като прати топката в мрежата, центрирайки от фаул.
През втората част домакините станаха по-опасни и се пренесоха в половината на гостите, които започнаха да контраатакуват.

След два пропуска на Макриев, като единия път негов съотборник изби пред голлинията на гостите удара му от воле, Гаджев можеше да стане герой. Играчът с №45 бе изведен зад защитата, преодоля вратаря, а от малък ъгъл стреля встрани от празната врата в 69-ата минута, докато негов съотборник очакваше подаване. Така се стигна до 73-ата минута, когато Дамаху изравни с глава за по-малкия тим от Ларнака.

Минутите до края Неа Саламина се размина с победата, като в 87-ата минута и гредата спаси Анортозис. Така двата тима си разделиха по едно полувреме и по една точка.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти