Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Ники Тодоров с нов гол, Ливингстън пак бие и вече е втори в Шотландия

Ники Тодоров с нов гол, Ливингстън пак бие и вече е втори в Шотландия

Силните изяви на Николай Тодоров и неговият Ливингстън продължават. Българинът записа поредни 90 минути на Острова, като бе с основна заслуга за победата с 2:0 като домакин на Дънди Юнайтед в среща от 9-ия кръг на Чемпиъншип.

Роденият в Плевен голмайстор отново се притече на помощ на колегите си в отбрана, като през първия час игра старши треньорът Дейвид Хопкин му бе гласувал доверие като централен защитник. Припомняме, че преди няколко седмици Николай изяви готовността си да играе там, където е нужен на отбора.

Впоследствие бившият национал на Шотландия прати Тодоров на традиционната му позиция - на върха на атаката, като само 16 минути му бяха нужни, за да се разпише, удвои аванса на тима си и всъщност оформи крайното 2:0.

Със спечелените три точки Ливингстън събра 18 в актива си и вече е само на 3 зад лидера Сейнт Мирън. Родният талант пък има 15 мача и 4 попадения на сметката си през настоящата кампания във всички турнири.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти