Ники Михайлов директно в групите на ШЛ

Ники Михайлов директно в групите на ШЛ

Юношата на Левски Николай Михайлов, който от лятото е без отбор и тренира самостоятелно в София, може да се завърне с гръм и трясък на терена и то не къде да е, а директно в групите на Шампионската лига. Според медиите в Кипър бившият футболист на Ливърпул, Верона и Твенте, който за последно игра в турския Мерсин, е пред договор с местния шампион АПОЕЛ (Никозия).

Грандът от Острова на Афродита спешно се нуждае от вратар, след като холандският ветеран Бой Ватерман се контузи във вторник вечер при равенството 1:1 с Борусия (Дортмунд) в най-комерсиалния клубен турнир. След направените вчера прегледи е станало ясно, че стражът от Ниската земя ще отсъства поне няколко месеца от терена.
България победи Холандия с 2:0 в София - част I@@@В Кипър смятат, че Михайлов е много близо до подпис с АПОЕЛ, а за реализирането на сделката ще помогне и фактът, че е свободен агент. В тима от Никозия Николай може да се събере с бившия си съотборник на "Герена" и свой зет Живко Миланов. Десният бек в момента лекува контузия, но е основен играч на тима.

По-рано това лято шампионът и носител на Купата на Холандия с Твенте отказа няколко предложения от европейски клубове. За последно записалият 33 мача с националната фланелка Михайлов бе на проби в елитния английски Кристъл Палас, но до сделка с тима на Рой Ходжсън не се стигна.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти