Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Бандаловски: Харесвам храната и спокойствието в Кипър

Бандаловски: Харесвам храната и спокойствието в Кипър

Защитникът Иван Бандаловски говори пред клубната телевизия на Анортозис. Опитният бранител разкри любопитни неща от личния си живот. Бившият футболист на ЦСКА заяви, че харесва живота си в Кипър.

“Имам много татуировки, първата си я направих, когато бях на 17. Повечето татуировки са свързани с историята, обичам да чета. Трудно ми е да разкажа значението им, защото ще ми трябва поне един час. Лъжата, когато не са честни с мен, това ме може да ме ядоса. Чувствам се спокоен, когато остана сам с мислите си. Имал съм много хубави и лоши моменти. Животът е на моменти, ако мога да се върна, мисля че не бих променил нищо. Тук е много спокойно, харесвам храната и спокойствието”, заяви Бандаловски.

“Харесвам номер 11, не значи нещо специално, когато бях в ЦСКА, аз започнах да играя с него в клуба и в националния отбор”, каза бившият играч на “червените”.

“Харесвам Испания, Италия и моята държава. Харесвам културата, храната. Обикалял съм по света, но тези държави харесвам. Обичам да опитвам различни храни”, разкри Бандаловски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти