В Украйна доволни от представянето на Стал под ръководството на българския тандем

В Украйна доволни от представянето на Стал под ръководството на българския тандем

С равенството 1:1 на свой терен с Черноморец (Одеса), отборът на Стал (Камянске) спечели първа точка под ръководството на българския треньорски тандем Николай Костов-Неделчо Матушев. Двамата поеха работата в клуба преди малко повече от две седмици и имат трудната задача да спасят тима от изпадане.

Стал в момента е на последното 12-о място в местната Висша лига само с 9 точки. Но отборът стартира последен подготовката си и до момента играе основно с с момчетата от младежкия отбор. Неслучайно Стал е и най-младият отбор в първите дивизии на Европа. Добрите отзиви след назначението на Костов вече са факт, а дори и треньорът на съперника от Одеса призна, че Стал вече е започнал да играе футбол и нямало да бъде незаслужено, ако са спечелили мача.

"Костов е с достатъчно солиден опит в Украйна, така че от него се очакват добри неща в близко бъдеще, колкото и да е ограничен потенциала на отбора му, коментира сайтът isport.ua. Българският специалист обаче е по-скромен: Труден мач за нашия отбор. За да се представяме на добро ниво в това първенство, трябва да прибавим още физика и тогава ще се получи движение напред в нашето развитие, признава Николай Костов.

"Разбира се, с Черноморец (Одеса) можехме и да спечелим. Доволен съм как реагираха момчетата, след като допуснахме гол. Като цяло смятам, че заслужено не загубихме. И срещу Заря в предишната среща не играхме лошо, заради което съжалявам, че не взехме точки. Но какъв точно е нашият потенциал, е трудно да определя в момента, заяви българският треньор на Стал (Камянске).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти