Легендата Шерингам: Не искам да се наслаждавам на играта на Берба

Легендата Шерингам: Не искам да се наслаждавам на играта на Берба

Новият сезон в индийската Супер лига стартира утре и вниманието на всички е насочен към дербито между шампиона Атлетико де Колката и Керала Бластърс на Димитър Бербатов. Мачът, който започва в 16:30 часа, ще се играе в Кочи и ще е официален дебют за българина пред феновете на новия му клуб.

Битката ще върне емоциите от английската Висша лига, защото на терена ще видим още Уес Браун, вратарите Пол Рачубка и Юси Яскелайнен, а треньор на Атлетико е легендата на Тотнъм Теди Шерингам. Контузия пък извади от игра нападателят на гостите и бивш съотборник на Митко при "шпорите" Роби Кийн.

“Знам много за Бербатов - заяви Шерингам. - Той е фантастичен футболист. Утре обаче не искам да се наслаждавам на играта му.”

Тимът от Колката спечели титлите в два от последните три сезона - 2014 и 2016 г., като и в двата случая на финалите побеждаваше Керала Бластърс.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти