Димитър Бербатов дебютира на живо по Mtel Sport 2

Димитър Бербатов дебютира на живо по Mtel Sport 2

Димитър Бербатов ще направи своя дългоочакван дебют в индийската Суперлига в петък от 16:30 часа, а мачът на неговия Керала Бластърс срещу шампиона Атлетико до Колката ще се предава пряко по Mtel Sport 2. Освен по спортния канал на Мтел, двубоят ще се излъчва безплатно и на онлайн платформата ppv.mtel.bg.

Сезонът в индийската Суперлига продължава около четири месеца и всеки мач на българина ще бъде излъчван пряко по спортните канали на Мтел. Според първоначалните информации българската суперзвезда няма да играе на титулярната си позиция като централен нападател в Керала Бластърс, а ще бъде изтеглен в полузащитата и ще организира играта на тима си. В новия си отбор той ще се събере с бившия си наставник във Фулъм – Рене Мюлестейн, както и с Уес Браун, с когото заедно защитаваха цветовете на Манчестър Юнайтед.



Бербатов ще е вторият най-добре платен футболист в местното първенство с годишна заплата от 1 милион евро. Това го нарежда непосредствено след бившия му съотборник в Тотнъм и негов близък приятел – Роби Кийн, част от състава именно на първия съперник на Керала – Атлетико де Колката.

Керала Бластърс е създаден през 2014 г. и играе домакинските си срещи на 75-хилядния стадион „Джавахарлал Неру” в град Кочи, известен и като Кочин. Най-голям дял от акциите на отбора се притежава от бившата звезда на крикета Сачин Тендулкар, като негови партньори са местен предприемач и лица от индийския шоубизнес. През миналия сезон тимът достига до финала на Суперлигата, където загуби след дузпи от Атлетико де Колката.  

С мачовете от индийската Суперлига спортните канали на Мтел разширяват богатото си футболно съдържание, което включва прякото предаване на най-интересните двубои от холандската Ередивизи, руската Премиер лига, украинското и китайското първенство.

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти