Вторият мач показа суровата действителност за Бербатов в Индия (видео)

Вторият мач показа суровата действителност за Бербатов в Индия (видео)

Димитър Бербатов изигра един от най-неприятните мачове в кариерата си. В среща от втория кръг на индийската Супер лига неговият Керала Бластърс завърши 0:0 у дома срещу новака Джамшедпур, като така се повтори резултатът от първата среща срещу Атлетико де Колката. Българинът отново изкара пълни 90 минути, които обаче ще иска да забрави час по-скоро.

Той се сблъска със суровата действителност, а именно ниско ниво на футбола и груба игра на съперника. Бившият играч на Манчестър Юнайтед действаше зад гърба на централния нападател, като често се връщаше в халфовата линия. Гостите обаче му бяха поставил персонал пазач - Мехтаб Хосаин, които не спря да го рита. Индиецът действаше безцеремонно и демонстративно, като фаулираше нашенеца и с топка, и без топка. Слабият съдия обаче му вдигна жълт картон чак в 56-ата минута, а в Европа за такива нарушения червеният картон щеше да е факт още преди почивката. Затова в един момент и нервите на Бербатов не издържаха и той също срита Хосаин, за което беше предупреден официално.
Керала Бластърс - Джамшедпур 0:0@@@
err2
Други футболисти на Джамшедпур също не пропускаха да “блеснат” с грубости срещу българина.

В 16-ата минута Бербатов зарадва трибуните с атрактивно изпълнение от въздуха, но стражът спаси.

В 25-ата минута футболист на Джамшедпур игра с ръка в наказателното поле, но съдията не го видя.
Като цяло обаче си пролича, че Керала е на много ниско ниво. Джамшедпур дори имаше по-чистите положения за гол, но вратарят Пол Рачубка спаси всичко.  
Pic : Official line of today's match.
#LetsFootball
#KBFC
#IniKaliMaarum
#KER
#KeralaBlasters
[ ISL ]
pic.twitter.com/bjI8mLn8fd
Наставник на Джамшедпур е бившият футболист на Манчестър Юнайтед Стийв Копъл. Точно англичанинът водеше Керала Бластърс през миналия сезон, когато Бластърс стигнаха до финала.
13 Керала Бластърс - Джамшедпур 0:0
В следващия кръг Бербо и неговите съотборници пак ще са домакини - на Мумбай Сити, като мачът ще е в неделя (3 декември).

КЕРАЛА БЛАСТЪРС - ДЖАМШЕДПУР 0:0

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти