Петър Занев игра цял мач при победата на Амкар над Динамо (видео)

Петър Занев игра цял мач при победата на Амкар над Динамо (видео)

Българският национал Петър Занев игра цял мач при победата на Амкар (Перм) с 2:1 срещу гостуващия Динамо (Москва) в среща от 18-ия кръг на руското първенство. Занев беше в основата на първото попадение на своя тим. В 48-ата минута българинът попаде отличен пас на Александър Милкович, който намери в центъра Януш Гол за 1:0. В 54-ата минута Евгений Луценко изравни от дузпа, а победата на Амкар донесе Саид Езатолахи в 69-ата минута.

Първото полувреме беше скучно, но в началото на втората част защитата на Динамо сбърка и полският халф Гол оправда името си, откривайки резултата. Не мина много време и Езатолахи извърши нарушение в наказателното поле, а Луценко с лекота реализира дузпата.
Езатолахи се реваншира в 69-ата минута и донесе победата на Амкар. Бранител на Динамо се опита да гардира топката до аутлинията, но я загуби, а последвалото центриране доведе до кратко разбъркване и точен шут под гредата на Езатолахи. За иранеца това бе първи гол с екипа на Амкар.

Домакините заемат 10-о място в класирането с 21 точки след първата си победа от два месеца, а Динамо е на 14-а позиция с 16 точки. Столичани имат само 3 успеха от началото на сезона, като един от тях бе точно срещу Амкар.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти