Бербо хвали съперник след загуба на Керала, недоволството срещу него нараства

Бербо хвали съперник след загуба на Керала, недоволството срещу него нараства

Недоволството спрямо Димитър Бербатов в Индия назрява с всеки изминал час. Двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед, който бе посрещнат като месия от феновете на местния Керала Бластърс, отново зае челно място в медиите в страната с крайно любопитна случка, разиграла се след загубата на "жълтата армия" с 1:2 като домакин на ФК Гоа.

Няколко часа след поражението - по време на вечеря, талантът от Благоевград посетил ресторанта на хотела в Кочин, където гостите вечеряли, и пожелал да се види със старши треньора им Серхио Лобера. “Съжалявам, че ви притеснявам по време на вечеря. Просто исках да ви кажа, че футболът, който играе вашият отбор, е впечатляващ”, признал Бербо на испанския специалист.

Както е известно, Митко пропусна въпросната среща заради травма. Рекордьорът по голове с националната фланелка е подложен на убийствени критики, след като по никакъв начин не оправдава високите очаквания след трансфера си в Керала.

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед има едва шест мача на сметката си и скромните 361 минути игра след 12 изиграни кръга. Местните медии дори прогнозират, че скоро индийското приключение на Бербо може да приключи.

По-рано днес ръководството на клуба от Кочин обяви, че се разделя с нападателя Марк Сифнеос, който е един от двамата водещи голмайстори в редиците на Дейвид Джеймс. Новината разстрои голяма част от феновете на Керала, които определят решението на босовете като “необяснимо”. Любопитно е, че много от тях апелират следващият освободен да бъде именно Бербатов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти