Задачата пред Керала на Бербо: трудна, но не и неизпълнима

Задачата пред Керала на Бербо: трудна, но не и неизпълнима

В индийското първенство остават само още два кръга до края на редовния сезон, след което първите четири отбора в крайното класиране ще определят новия шампион.

Засега единственият сигурен участник в плейофите е лидерът Бенгалуру, който има 34 т. от 16 изиграни срещи. Следват Пюн Сити с 29 т., Ченайин с 28 т. и Джамшедпур с 26 т., които за момента заемат останалите места, даващи право на борба за титлата. Керала Бластърс на Димитър Бербатов се намира на 5-о място с два пункта по-малко от четвъртия. С шансове за класиране в топ 4 са също и шестият и седмият, съответно Гоа (20 т.) и Мумбай Сити (17 т.), които са с два мача по-малко от отборите пред тях. С две думи - работата е сложна.

Задачата на Бербатов и неговите съотборници да финишират сред първите четири тима изглежда много тежка, тъй като им остават домакинство срещу третия Ченайин (23 февруари) и гостуване срещу първия Бенгалуру (1 март). Ясно е, че тези срещи трябва да бъдат спечелени и в същото време претендентите да сгрешат.

Оставащи мачове на отборите между второ и седмо място в Индийската Супер лига:

Пюн Сити

- Гоа

Делхи Динамос - Пюн Сити

Ченайин

- Мумбай Сити

Керала Бластърс - Ченайин

Джамшедпур

- Бенгалуру

Джамшедпур - Гоа

Керала Бластърс

- Ченайин

Бенгалуру - Керала Бластърс

Гоа

- Делхи Динамос

Пюн Сити - Гоа

Гоа - АТК

Джамшедпур - Гоа

АТК -

Мумбай Сити

Мумбай Сити - Нортийст Юнайтед

Делхи Динамос - Мумбай Сити

Ченайин - Мумбай Сити

КАЛОЯН АНТОНОВ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти