Тодор Янчев: Лудогорец е доста крачки пред ЦСКА и Левски (видео)

Помощникът на Стойчо Младенов в Кайсар Тодор Янчев даде интервю пред Sportal.bg в Турция. Бившият капитан на ЦСКА говори както за футбола в Казахстан, така и за efbet Лига, която следи от чужбина.

"Благодарен съм, че имам възможност да работя с един от най-добрите специалисти в България - Стойчо Младенов. Попивам от него всяка футболна ситуация, имам амбиция и мечти да следвам треньорството, нужните лицензи си ги имам, но действам стъпка по стъпка. Ще поема по своя път, когато е рекъл Господ.

Първенството на Казахстан си има своя специфика, всяка година им е по-добра. Астана стана хегемон, благодарение на Мъри Стоилов, всяка година играят в Европа, при нас това го направи Лудогорец. В Казахстан имат право да играят шестима чужденци, другите трябва да са казахстанци.

Всички фенове на ЦСКА искаме да виждаме отбора на първо място, но в момента Лудогорец е доста крачки пред ЦСКА и Левски. Тази година приятно впечатление ми прави Локомотив (Пловдив), но пак казвам, че селекцията и начинът на работа в Лудогорец е на доста високо ниво. Надявам се година след година ЦСКА да намери своя шампионски път.

ЦСКА 1948? Те следват своя път, по който тръгнаха. Догодина може би ще са в "А" група. И там има доста привърженици на ЦСКА, които избраха ЦСКА 1948 - всеки има право на избор, следим какво става в българския футбол. Мога да кажа на всички цесекари, че ги обичам. Подкрепяме ЦСКА от далечен Казахстан", сподели Янчев пред камерата на Sportal TV.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти