Миланов игра половин час при равенство на Мол Фехервар

Миланов игра половин час при равенство на Мол Фехервар

МОЛ Фехервар вече изостава на 6 точки от водача в унгарското първенство Ференцварош, след като направи нулево равенство у дома срещу Хонвед (Будапеща). Георги Миланов беше резерва и се появи в игра след почивката, заменяйки в 60-ата минута Иван Петряк. Бившият защитник на ЦСКА Тончи Кукоч пък остана на пейката за гостите.

Шампионът Ференцварош започна годината с разгромен успех срещу Пакс - 4:0. Два гола вкара Олександър Зубков, а по едно попадение добавиха Франк Боли и Исаел. 

Камен Хаджиев не игра за Аакадемия Пушкаш при равенството 1:1 срещу Капошвар. Българският бранител пропусна двубоя заради наказание. Неговият тим поведе с гол на Мебрату в 17-ата минута, но в 20-ата Рихард Наги изравни. В 69-ата минута Жоел ван Нийф от Академия Пушкаш получи червен картон, но отборът му удържа резултата и заема 4-о място в класирането.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички