Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Теодосич е решил за НБА

Теодосич е решил за НБА

Милош Теодосич е взел решение относно бъдещето си, което е свързано с НБА, а не с настоящия му отбор ЦСКА (Москва). Руснаците са готови на всичко, за да задържат сръбската си звезда, включително предложение за нов договор с годишна заплата от 4 милиона евро, но Тео е предпочел да отгърне нова страница и да се впусне в предизвикателството на най-добрата лига в световен мащаб.

“Няма да остана в ЦСКА, това е сигурно. Все още не знам къде ще продължа кариерата си, защото просто няма информация в момента. Обмислям сериозно НБА, желанието ми е да играя там, но ще говорим повече, когато вече има конкретни оферти”, заяви Теодосич по време на ежегодния си камп за подрастващи баскетболисти.

Договорът му с руския тим изтича след броени дни, а от 1 юли той ще може да преговаря с отбори от НБА. 30-годишният плеймейкър прекара последните шест години от кариерата си в Москва, а преди това игра за Олимпиакос (Пирея), както и за ФМП и Борац в родината си.

Сега Теодосич се е отдал на заслужена почивка, а преди броени дни мина под венчило и се ожени за дългогодишната си приятелка - акрисата Йелисавета Орашанин.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти