Пълна зала за БУБА и ЦСКА

Пълна зала за БУБА и ЦСКА

БУБА спечели столичния сблъсък с ЦСКА в мъжката А група със 77:66, но голямата победа и за двата отбора бе друга. Зала "Триадица" отново нямаше място да побере всички, желаещи да наблюдават двубоя, като всяко свободно място бе заето още преди началото. За настроението в залата се грижеха и специалните гости - Monty от група Ice Cream и DJ Sve.

В първия си домакински мач отново при мъжете, БУБА не се справи лесно със съпротивата на ЦСКА, но зарадва стотиците в залата с успеха. Евгени Хаджирусев завърши със 17 точки за успеха, Иван Алипиев добави 16, а Лъчезар Димитров и Николай Михайлов дебютираха в домакински мач с екипа на БУБА, първият с 15 точки и пет асистенции, а вторият с 10 борби, 5 точки и 6 асистенции. Ивайло Тонев впечатли за "червените" с 27 точки.

"Победата ни остава на втори план, най-хубавото бе пълната зала. Благодарим на всички, които уважиха труда ни. Адмирации и за съперника ни, който направи максимума, за да ни ограничи," заяви старши треньорът Мануел Марков след срещата.

Следващото домакинство на БУБА е на 5 ноември срещу Академик София. ЦСКА приема същия съперник, но седмица по-рано.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти