Везенков: Ще дадем всичко от себе си

Везенков: Ще дадем всичко от себе си

Александър Везенков се прибра, за да играе за България срещу Финландия и Исландия в предстоящите два двубоя от квалификациите за Мондиал 2019 в Китай. Крилото на Барселона получи специално разрешение от клуба си и вече се подготвя наравно с останалите избраници на Любомир Минчев, които излизат срещу финландците довечер от 19:00 часа в “Арена Ботевград”. След една от малкото тренировки, които успя да направи със съотборниците си, Везенков сподели очакванията си пред камерата на БНТ.

“Надявам се да се представим добре. Не съм загубил самоувереност. Напълно съм готов. Говорих с треньорите, говори с играчите. Всички са в отлична форма. Надявам се да направим всичко възможно. Много се радвам, че съм тук. През лятото беше страхотно да сме всички заедно. Сега е за първи път през сезона и най-вече исках да зарадвам публиката в Ботевград. Много се радвам, че съм тук. Ще се борим докрай”, заяви 22-годишният играч в интервю за националната телевизия.

“Мисля, че мачът ще е много труден. Трябва да сме много мотивирани и много концентрирани и да се хвърлим на 100%. Финландия имат опитни играчи и са много добър отбор”, отчете още Везенков.

“Това, което мога да обещая е, че ще дадем всичко от себе си, за да постигнем целта си”, завърши Везенков и призова феновете да дойдат и да подкрепят България в Ботевград тази вечер.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти