Глоби за Левски Лукойл и Рилецо

Глоби за Левски Лукойл и Рилецо

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи наказания на Рилски спортист (Самоков) и Левски Лукойл. Ето и решенията:

- Налага на Людмил Хаджисотиров, старши треньор на БК Рилски спортист, глоба в размер на 100 лева на основание чл. 35, т. 1 от ДАП на НБЛ за получено персонално техническо нарушение, отсъдено в мача между отборите на БК Рилски спортист и БК Академик Бултекс.

- Налага на БК Рилски спортист глоба в размер на 500 лева на основание чл. 37, т. 8 от ДАП на НБЛ за хвърлена монета на терена от публиката на домакина в мача между отборите на БК Рилски спортист и БК Академик Бултекс.

- Налага на БК Левски Лукойл, глоба в размер на 200 лева на основание чл. 40, т. 35 от ДАП на НБЛ за неосигуряване на забавления за публиката на полувремето по време на мача между отборите на БК Левски и БК Спартак Плевен.

- Налага на Майк Ди Нуно, състезател с No 9 от отбора на БК Берое, глоба в размер на 200 лева на основание чл. 34, т. 1 във връзка с чл. 34, т. 3 от ДАП на НБЛ за получено персонално техническо нарушение, отсъдено в мача между отборите на БК Ямбол и БК Берое.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти