Ретро: През 2014 пак прекратиха мач на Левски заради феновете

Ретро: През 2014 пак прекратиха мач на Левски заради феновете

Прекратеният двубой между Левски Лукойл и Балкан (Ботевград) не е първото подобно изпълнение, в което е замесена “синята” агитка. Снощи финал №2 от плейофите на НБЛ бе спрян заради напрежение и саморазправа между феновете на домакините, които бяха настанени зад пейката на гостите и седящите на нея баскетболисти и щаб от Ботевград. В крайна сметка двубоят ще се доиграе днес пред празни трибуни при резултат 67:59 и 3:01 оставащи минути.
Бой прекрати срещата между Левски и Партизан@@@
Преди повече от четири години нещо такова се случи и на мач между Левски и сръбския Партизан от Адриатическата лига по баскетбол. Тогава действията пак се развиха зад резервната скамейка на гостуващия отбор, но мелето се получи след опит на фен на домакините да вземе шал от малката на брой агитка на белградския тим.
Бой прекрати срещата между Левски и Партизан@@@
Мачът на 15 ноември 2014 година бе прекратен още през първата четвърт, но тогавата нещата се развиха далеч по-бързо, залата бе изпразнена и баскетболистите доиграха оставащите минути още в същата вечер, а Партизан разби българите с 98:66 пред празните трибуни на “Универсиада”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти