Съотборници и съперници благодарят на Наваро

Съотборници и съперници благодарят на Наваро

Новината за отказването на Хуан Карлос Наваро без никакво съмнение е най-интересната за баскетболна Европа в петъчния ден, а решението на “Ла Бомба” отекна както на Стария континент, така и отвъд пределите му. Бивши и настоящи съотборници, а дори и съперници се надпреварваха да поздравят Хуанпи за блестящата му кариера, завършила с 35 трофея на клубно ниво и още 10 при националните отбори.

Наваро получи аплодисменти и респект от почти всички отбори в Евролигата и в Лига АСВ, като някои от тях дори шеговито му благодаряха за това, че най-сетне ще спре да ги тормози с ненадминатите си възможности на реализатор.

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу написа, че в историята на клуба не е имало по-добър баскетболист и че той и колегите му са щастливци, че Наваро е решил да остане в ръководството на баскетболната секция. Редица съперници, сред които Фелипе Рейес, Никос Зисис, Серхио Йуй, Пабло Ласо, Ян-Хедрик Ягла, Уили Ернангомес, Леандро Барбоса и още много други поздравиха Наваро.

Във вълната се включиха и други, включително официалните профили на ФИБА и Евролигата, младата надежда на футболния Барселона Сержи Сампер, както и футболен клуб Севиля.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти