Николай Стоянов: "Опитът и класата в отбора се усещат, искам да зарадваме феновете!"

Николай Стоянов: "Опитът и класата в отбора се усещат, искам да зарадваме феновете!"
Николай Стоянов вече е част от отбора на Берое. Играчът прекара последните няколко месеца в румънския Университатя Крайова, но в началото на февруари се завърна в България.

Опитният баскетболист за втори път в своята кариера акостира в Стара Загора. През миналата кампания Стоянов беше една от важните съставни части в отбора на Берое, който достигна до финал в турнира за Купата на България и завоюва бронзовите медали в шампионата.
Пред клубния сайт Ники Стоянов коментира обстановката в отбора и надеждите си за добро представяне. 
"Намирам отбора в много добро състояние. За мен миналогодишният сезон в Стара Загора беше прекрасен. Иска ми се остатъкът и на настоящия да бъде по същия начин и дори да постигнем нещо повече, за да зарадваме нашите фенове", каза Стоянов.
Той е поредният доказан български баскетболист, който облича екипа на Берое в последните няколко месеца. В редица на тима са Деян Карамфилов, Иван Лилов, Станислав Ваклинов, Александър Янев, Павлин Иванов, Павел Маринов и Станимир Маринов.
"Усеща се опитът и класата в отбора. Надявам се, че ще изчистим всички неточности и пропуски, за да можем да покажем най-доброто си лице. Смятам, че резултатът ще бъде много добър. Трябва да използваме оставащото време до края на сезона по най-добрия начин. За да успеем е нужно да сме напълно концентрирани и да изпълняваме треньорските указания. Искам да постигнем по-високо класиране! Дай Боже да спечелим дори шампионата", пожела си Стоянов.
Новината за завръщането на баскетболиста предизвика положителни реакции на феновете на Берое. Много от тях откроиха себераздаването, отдадеността и нестихващия енергия, които играчът е показал в хода на сезона 2018/2019.
"Много се радвам за реакцията на феновете. В Стара Загора наистина се чувствам като у дома си. Надявам се, че заедно, отбор и фенове, ще вървим напред", каза още Николай Стоянов.

Снимки: www.beroebasket.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти