Официално: Георги Костадинов премина в Макаби Хайфа

Официално: Георги Костадинов премина в Макаби Хайфа

Българският национал Георги Костадинов вече официално е играч на Макаби Хайфа. От израелския клуб обявиха трансфера на халфа, който идва като свободен агент.

Както е известно, Костадинов за последно носи екипа на Левски, но напусна, след като "сините" не удовлетвориха желанието му за по-висока заплата. Халфът дойде на "Герена" през 2015 година като свободен агент от Берое. За "сините" той изигра 46 мача в Първа лига и отбеляза 8 гола.

С добрите си изяви в Левски той стана и национал на България и дори отбеляза първия си гол с фланелката на "лъвовете" при загубата с 1:2 от Беларус. Интерес към него имаше и от доста други отбори, но в крайна сметка той предпочете офертата на Макаби.

"Здравейте, аз съм Георги Костадинов, идвам от България и играя на позицията централен халф. Последните две години играх за най-големия отбор в България - Левски (София). Освен това съм и национал на страната си. В България знаем, че Макаби Хайфа е най-големият отбор в Израел, който е играл два пъти в Шампионската лига и има много добри фенове. Първо се надявам аз и моите съотборници да сме здрави и след това да успеем да изпълним поставените ни задачи", каза Костадинов при представянето си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти