Николай Тодоров ще играе един сезон под наем в Ливингстън

Николай Тодоров ще играе един сезон под наем в Ливингстън

Българският нападател Николай Тодоров, който е собственост на шотландския елитен клуб Хартс (Единбург), беше преотстъпен за целия нов сезон на Ливингстън, който вече е част от Лига Чемпиъншип.

Тодоров изкара втората част от миналото първенство в този отбор и му помогна да спечели промоция от Лига 1 към Чемпиъншип в Шотландия.

20-годишният роден в Плевен здравеняк изигра 14 мача и отбеляза 4 гола, което е било достатъчно, за да го пожелаят отново на стадион Тони Макарони Арена.

"Ние сме развълнувани и потвърждаваме завръщането на нападателя Николай Тодоров на Тони Макарони Арена под наем за един сезон от Хартс, се казва на официалната страница на Ливингстън.

Мениджърът Дейвид Хопкин заяви: "Всички сме щастливи да приветстваме Нико в нашия клуб, след като успяхме да осигурим услугите му с наем за един сезон. Не е нужно да се занимавам с много подробности относно Николай, тъй като всички наши фенове ще знаят какво може да донесе на отбора.

"Той отбеляза 4 жизненоважни цели за нас през миналия сезон и съм сигурен, че ще вкара още няколко и в Чемпиъншип. През лятото Николай направи и дебют за отбора U21 на България, играейки срещу Грузия и Гърция и ние всички бяхме щастливи за него. Наистина очаквам да го гледам как ще играе през новия сезон".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти