Славчев с цял мач за Лехия при зрелищно равенство с Лех

Славчев с цял мач за Лехия при зрелищно равенство с Лех

Българският халф на Лехия (Гданск) Симеон Славчев записа пълни 90 минути за совя тим при зрелищното равенство 3:3 с Лех (Познан) от 13-ия кръг на полската Екстракласа. Двата тима сътвориха невероятен двубой с много голове, обрати и червени картони.

Лехия поведе в резултата с гол на Блажей Аугустин в 13-ата минута, но в 37-ата Мачей Гайош изравни. Домакините обаче отново успяха да си върнат преднината в добавеното време на първата част, а автор на гола бе Марко Пайшао от дузпа.

В началото на втората част обаче Лехия остана в намален състав, след като Михал Налепа получи червен картон. Това позволи на гостите да направят пълен обрат. В 70-ата минута Кристиан Гиткяер изравни, а две по-късно Мачей Макушевски направи резултата 2:3.

В 74-ата минута обаче и Лех остана с 10 души на терена след червен картон за Радут, а три минути по-късно Лехия се добра до изравняване след автогол на Емир Дилавер.

Така мачът завърши без победител, а Лехия се намира на 12-ата позиция с 14 точки. Лех пък остава начело в класирането с 23 точки в актива си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти