Коентрао чупи и плаче след шока за Спортинг (видео)

Коентрао чупи и плаче след шока за Спортинг (видео)

Защитникът на Спортинг (Лисабон) Фабио Коентрао не успя да сдържи емоциите си в края на мача срещу Витория (Сетубал) в петък вечерта. Отборът на Жорже Жезус изпусна победата в последните секунди и сдаде лидерската позиция на Порто, а Коентрао реагира бурно при смяната си. 

Бившият футболист на Реал Мадрид бе заменен от Сейду Думбия веднага след изравнителния гол за домакините, реализан от дузпа в 95-ата минута. Коентрао нервно се приближи до скамейката и започна да удря с юмруци. После седна и заплака, крийеки лицето си с ръце.

Равенството в Сетубал е огромно разочарование за Спортинг в свирепата надпревара за титлата с Порто и Бенфика. Преди няколко седмици "лъвовете" по подобен начин загубиха две точки и в дербито на Лисабон, когато отново инкасираха гол от дузпа в последните минути.

Спортинг изостава на точка от лидера Порто, но има и мач повече от "драконите". Бенфика е на трето място, като снощи победи Шавеш и се доближи плътно до Спортинг.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички