Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Ман Юнайтед и Ливърпул влизат в спор за крило на ПСВ Айндховен

Ман Юнайтед и Ливърпул влизат в спор за крило на ПСВ Айндховен

Изгряващата звезда на ПСВ Айндховен Стивън Бергвайн е обект на сериозен интерес от английските грандове Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Двата клуба следят крилото от няколко месеца и може да се очаква да отправят оферти още през януари, информира "De Telegraaf".

21-годишният нападател има 4 гола в първите 8 кръга в Ередивизие, а "филипсите" се движат без грешка и оглавяват класирането с пълен актив от 24 точки. Наскоро Бергвайн дебютира и за националния отбор на Холандия.

Ливърпул е "хвърлил око" и на халфа на Хофенхайм Керем Демирбай. Представители на мърсисайдци вече са контактували с агента на футболиста. Любопитното е, че той е представляван от същата агенция, която работи и с Наби Кейта и Садио Мане. Освен това, Демирбай е отлично познат на Юрген Клоп, защото като юноша беше в Борусия (Дортмунд) по времето, когато Клоп водеше "жълто-черните".

През настоящия сезон Демирбай има само два мача в Бундеслигата, защото преди това лекуваше контузия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички