Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Мидтиланд измести ФК Копенхаген от върха, Краев не игра (видео)

Мидтиланд измести ФК Копенхаген от върха, Краев не игра (видео)

Битката за титлата в Дания между шампиона Мидтиланд и ФК Копенхаген продължава с пълна сила. 16-ият кръг се оказа по-успешен за тима на Божидар Краев, който обаче не се появи в игра при разгромната победа с 5:0 над Вейле. Домакините събраха 35 точки и настигнаха основния си конкурент, а заради по-добрата си голова разлика оглавиха класирането.

Резултата беше открит в 21-ата минута от Авер Мабил, а скоро след това звездата на тима Пол Онуачу вкара отблизо за 2:0. През второто полувреме Мидтиланд се забавляваше срещу един от аутсайдерите в Суперлигата и стигна до още три попадения, дело на Евандер, Мабил и Якоб Поулсен.

ФК Копенхаген изненадващо загуби точки при визитата си на Олборг. Мачът завърши 1:1, а столичани се добраха до равенството в 83-ата минута благодарение на сенегалския таран Даме Н'Дойе.

Третият в подреждането Есберг отстъпи с 1:2 като гост на Одензе, а още в петък Брьондби спечели с 2:0 срещу Орхус, но заема 6-о място в класирането.

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти