Зенит вади сериозна сума за аржентински национал

Зенит вади сериозна сума за аржентински национал

Ръководството на Зенит продължава с опитите си да подсили отбора преди решителната фаза от сезона. Питерци са насочили поглед към португалския пазар. Според информация на А Bola, клубът от Санкт Петербург иска да привлече Маркос Акуня от Спортинг (Лисабон). Аржентинският национал играе както като ляв бек, така и като крило.

От Зенит вече са влезли в преговори с колегите си от Спортинг. Споменаваната трансферна сума е между 18 и 20 млн. евро. Причината за високата цена на Акуня е фактът, че той е обвързан с договор до 2023 година.

"Има клубове, които се интересуват от Маркос. Има и конкретни оферти. Зенит със сигурност иска да го има в състава си, но не мога да издам повече от това", коментира агентът на Акуня Пабло Дел Рио.

През настоящия сезон 27-годишният Акуня има 15 мача и 1 гол в португалското първенство. Освен него, Зенит трансферна цел на Зенит и е защитникът на Бенфика Алехандро Грималдо. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти