Лош кръг за българите в Унгария

Лош кръг за българите в Унгария

Отборите с българско участие претърпяха загуби в 20-ия кръг на унгарското първенство. Камен Хаджиев беше титуляр за Академия Пушкаш при поражението с 1:2 от Хонвед. Головете за домакините реализира Филип Холендер, а Андраш радо вкара почетното попадение за тима на Хаджиев. В последните минути двама играчи на Академия Пушкаш получиха червени картони.

Георги Миланов не игра за МОЛ Види, който сензационно отстъпи с 1:2 на собствен терен на Диошдьор. Това е втора поредна загуба за унгарския шампион след тази от Академия Пушкаш преди седмица. Марко Шчепович откри за МОЛ Види, но Бранко Михайлович и Деян Каран донесоха трите точки на Диошдьор.

В дербито на кръга Уйпещ и Ференцварош завършиха 1:1. Роланд Варга осигури ранен аванс на Ференцварош, но в добавеното време Кристиан Шимон изравни.

Феребцварош е убедителен лидер в класирането, с преднина от 9 точки пред МОЛ Види. Академия Пушкаш е на дъното, а новият отбор на Галин Иванов - Халадаш, е последен с едва 10 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти