Мартин Тошев не спира да бележи в Казахстан (видео)

Мартин Тошев не спира да бележи в Казахстан (видео)

Мартин Тошев за пореден път се превърна в герой за Жетису. В 29-ия кръг от първенството на Казахстан неговият тим се наложи с 2:1 над Иртиш, а българинът вкара победния гол в 88-ата минута и вече има 6 попадения, след като се присъедини към тима през юли.

Гостите от Павлодар излязоха напред в резултата в 8-ата минута чрез Руслан Есимов, но в 55-ата Аслан Дарабаев възстанови равенството с перфектно изпълнен пряк свободен удар. В 88-ата топката беше свалена с глава към Тошев и той отблизо я прати в мрежата.

Пламен Димов също беше титуляр за своя Окжетпес, който поведе с 2:0 на Тараз, но след фрапантни грешки на защитата и вратаря допусна обрат с 2:3. Два от головете си гостите отбелязаха с човек по-малко.
В друг мач вчера лидерът Кайрат разгроми Актобе с 6:0 и вече има аванс от 3 точки пред Тобол. Още в 6-ата минута резултатът беше 2:0, а през второто полувреме Кайрат заби 4 гола за четвърт час.

Днес от 12:00 часа българско време Кайсар на Стойчо Младенов излиза срещу Атирау във финала за Купата на Казахстан.

СТАТИСТИКА ОТ ЖЕТИСУ - ИРТИШ
СТАТИСТИКА ОТ ОКЖЕТПЕС - ТАРАЗ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти