Украйна на Шева бие и в контролите

Украйна на Шева бие и в контролите

Украйна се класира за финалите на Евро 2020 още през окомври, когато победи в пряк дуел за първото място в своята група Португалия, а снощи изигра контролен мач срещу Естония. Възпитаниците на Андрий Шевченко се наложиха с минималното 1:0, като попадението отбеляза Роман Безус в добавеното време.

Срещата се състоя в Запорожие. За първи път стадион “Славутич Арена” прие мач на националния отбор и трибуните бяха пълни. Украинците не излязоха в оптимален състав, но въпреки това доминираха и създадоха доста голови положения, най-вече през второто полувреме.

Безус се включи след почивката на мястото на Виктор Циганков и направи добри неща по левия фланг на атаката. След няколкото смени той дори получи капитанската лента, а в последните секунди след негов удар от фаул топката се отклони от естонски футболист и спря в мрежата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти