Гледай на живо

Ради Кирилов е играч на 29 кръг в Efbet лига

Уесли Снайдер: Можех да съм на нивото на Меси и Роналдо, но не исках

Уесли Снайдер: Можех да съм на нивото на Меси и Роналдо, но не исках

Бившият холандски национал Уесли Снайдер направи любопитно изказване. Той смята, че е имал качествата да играе на едно ниво с Лионел Меси и Кристиано Роналдо, но всъщност никога не се е стремил към това.

“Ако се раздавах на 100% и бях достигнал максимума на възможностите си, щях да съм на равнището на Меси и Роналдо. Но не исках. И не съжалявам за това. Хората често ми казват, че съм заслужавал “Златната топка” през 2010 година. Аз им отговарях, че тогава спечелих Шампионската лига, което за мен е по-ценно. Винаги съм бил отборен играч и съм отдавал по-голямо значение на трофеите на отбора, а не на индивидуалните постижения”, сподели Снайдер в интервю за FOX Sports.

35-годишният бивш халф се отказа от футбола миналото лято. За последно той носи екипа на катарския Ал Гарафа. Преди това Снайдер игра за Аякс, Реал Мадрид, Интер, Галатасарай и Ница.

Холандецът записа 134 мача и 30 гола за националния тим на “лалетата”, с който стигна до сребърни и бронзови медали на финалите на световните първенства през 2010 и 2014 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички