БФХГ направи предложения за промени на международния съдийски правилник

БФХГ направи предложения за промени на международния съдийски правилник

БФХГ направи предложения за промени с цел подобряване на правилника и съдийството в художествената гимнастика, съобщават от федерацията. "Бихме искали да ви запознаем с някои дейности, които направихме в България във връзка със съдийския правилник по художествена гимнастика.

След кръглата маса, която президентът на ФИГ Моринари Ватанабе направи на световното първенство в София и препоръките, които даде за доброто развитие на спорта, ние сформирахме група от компетентни специалисти, която направи предложения за подобряване на правилника и съдийството в Художествената гимнастика.

Успяхме да се запознаем в детайли с предложението на г-н Ватанабе и неговото виждане за гимнастиката, което високо оценихме и това ни даде насока за работа. Вярваме, че с нашите предложения ще направим още по-зрелищна и интересна художествената гимнастика, ще създадем възможност за по-добра конкуренция и ще направим по-добър маркетингов продукт от нея, който да е магнит за зрители и за спонсори", се казва в изявление на БФХГ.

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти