Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Невяна Владинова: Доволна съм от контролното, много харесвам новите си съчетания

Невяна Владинова: Доволна съм от контролното, много харесвам новите си съчетания
Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова заяви, че е доволна от показаното от нея на контролното състезание на националния отбор индивидуално жени. Владинова спечели контролното, а днес заминава за Москва за първия си турнира от Гран при за сезона. Тя показа и новите си композиции - на обръч, бухалки и лента. Единствено топката е от миналата година.
"За новите съчетания музиките ги избрахме двете с Бранимира Маркова. Направихме ги заедно. Г-жа Стойнева също помагаше. Много си ги харесвам, но наистина са много сложни обаче. Много са навързани и малко е трудно, когато сбъркам нещо да продължа нататък.

"Определено след силно контролно тръгвам по-спокойна за Москва. Надявам се, че там ще играя още по-силно, ще съм смела, ще направя всичко, което мога и се надявам, че ще ми се получат нещата. Не видяхте днес от мен някои майсторства с уреда, някои улавяния по-сложни, след грешките някои неща пропуснах, но като цяло мисля, че композициите успяха да се видят", добави гимнастичката.
Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти