Дянкова и Владинова: Ще се раздадем за феновете

Капитаните на женския национален ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова и на индивидуалните гимнастички Невяна Владинова разкриха част от вълненията на грациите преди шоу-спектаклите “Светът на Златните момичета” в Русе на 19 ноември, в София на 21 ноември и в Панагюрище на 10 декември. 

15 „Златните момичета“ се срещнаха с част от артистите, които ще участват на шоу-спектакъла в „Арена Армеец“

 

“От нас очаквайте съчетанията, които сме играли цяла година. Очаквайте да се раздадем за феновете, които го заслужават и на които не можем да обърнем много внимание на състезание. Шоу-спектаклите определено са предизвикателство”, каза капитанът на индивидуалните гимнастички Владинова. 

 

15 „Златните момичета“ се срещнаха с част от артистите, които ще участват на шоу-спектакъла в „Арена Армеец“

“Хората ни мотивират да дадем всичко от себе си, много сме щастливи, че се запознаваме с всички тези творци и се докосваме до тяхното творчество, както и те до нашето. Сигурна съм, че ще се получи една много хубава продукция. Със сигурност е по-приятно, защото не се притесняваш, дори и да сгрешиш, хората са дошли да ти се насладят, пляскат ти. Радваме се, че имаме възможност да се покажем пред българска публика в различни градове”, добави капитанът на ансамбъла Дянкова. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти