Русев със серия от победи над "любимия" си Боби Лешли на турнето в Европа

Русев със серия от победи над "любимия" си Боби Лешли на турнето в Европа

Родната звезда записа 8 успеха над бившия ММА боец.

Единственият българин, който е част от световната федерация по кеч – Русев започна постепенно да възвръща старата си слава на непобедима личност в шоуто. В момента WWE са на турне в Европа като родният кечист е един от най-добре представящите се на ринга. Той е във вражда с Боби Лешли, който е новият любим на съпругата на българина-Лана. Проблемите в личния живот на родната звезда в кеча не влияят на ринга, а точно обратното-Русев се превръща от мразен в обичан сред феновете.

От 9 ноември насам, нашенецът е записал цели 8 успеха над Боби Лешли. Всичките те са на хаус шоута на федерацията (шоу на живо, което не се излъчва по телевизията). Седем от победите той постигна чрез дисквалификация. Зрителите в Лийдс (Англия), Абърдийн (Шотландия), Глазгоу (Шотландия), Амстердам (Холандия), Ерфурт, Манхайм, Регенсбург и Дюселдорф в Германия станаха свидетели на успехите на родния кечист.

Днес ще се проведе основното шоу на федерацията – Monday Night Raw. Дали Русев ще продължи с победите над Лешли и в телевизионното излъчване, предстои да разберем.

boec.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти