Страхотен гол донесе успех на Локо (Сф) при завръщането на Ради Здравков

Радослав Здравков дебютира с победа при завръщането си начело на Локомотив (София). Столичните "железничари" стигнаха до победата с 2:1 във визитата на Спортист (Своге). Двубоят беше първи за двата тима през 2020 година, а гостите спечели благодарение на страхотно изпълнение на пряк свободен удар на Александър Александров в 87-ата минута. Преди това в 17-ата минута Кирилов мина на парад пред защитата на столичани и матира Ивайло Василев, който още в първата минута бе спасил вратата си от гол. Голмайсторът на Локо Светослав Диков възстанови равенството в 36-ата минута с удар от границата на наказателното поле.
Тимът от квартал "Надежда" има още една проверка в България преди лагера си в Турция. Тя ще се проведе на 25 януари, а противникът ще бъде Надежда Доброславци.
СПОРТИСТ СВОГЕ - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) 1:2
1:0 Кирилов (17)
1:1 Диков (36)
1:2 Александров (87)
ЛОКО (СФ): Ивайло Василев, Марио Петков, Неманя, Иванов, Мариян Кусев, Мики Орачев, Владимир Семерджиев, Валентин Николов, Тодор Траянов, Шоко, Светослав Диков, Денислав Станчев
Резерви: Цветомир Витков, Мартин Василев, Педро Силва, Том, Красимир Милошев, Александър Александров, Наско Милев

Локомотив (София) - (Лагер в Сиде 27 януари - 5 февруари)
18.01. Локо (София) - Спортист Своге - в България
25.01. Локо (София) - Надежда Доброславци - в България
29.01. Локо (София) - Младост Лучани (Сърбия)
01.02. Локо (София) - Фероникели (Косово)
04.02. Локо (София) - Валмиера (Латвия)
08.02. Локо (София) - Кариана



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти