Дяков: Точно такъв треньор ни трябваше

Дяков: Точно такъв треньор ни трябваше
Лудогорец смачка осмия в Полша за 45 минути (видео)
Лудогорец смачка осмия в Полша за 45 минути (видео)

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че тимът е имал нужда от треньор като Павел Върба, който е успял и знае цената на това. Халфът сподели в предаването “Арена футбол” по БНТ 3 очакванията си за пролетния дял и подготовката.

“Чака ни сериозен полусезон с хубави мачове. В подготовката трябва да бъдем напълно концентрирани. Върба е успял и точно такъв треньор трябва на Лудогорец. Успял треньор трябва да води този толкова успешен клуб. Надявам се да има добра симбиоза, да има разбирателство и Лудогорец да покорява нови върхове с него. Това, че е чужденец, няма да бъде проблем за нас. В Лудогорец винаги е имало много чужденци, при това на много позиции, като изключим ръководните в клуба. Така че не е проблем. Въпросът е човекът да бъде професионалист, да е коректен и честен. Смятам, че ще бъде така и нещата ще се получат”, каза бившият национал.
“Има още върху какво да се работи. Аз съм в кухнята и знам, че има какво да се подобрява. Не смятам, че нещата са много, по-скоро трябва да се обърнем внимание на дребни детайли. Със сигурност и ръководството ги знае и вярвам, че ще успее. През пролетта ни трябват победи и пак победи. гоним титлата, това не се коментира. Преследваме и купата, въпреки че имаме тежък жребий (б.р. - гостуване на Левски). Това обаче не ни интересува, сигурен съм, че ще спечелим. В Европа мечтите ни не са свършили, надявам се и там (б.а. - Лудогорец е на 1/16-финал за Лига Европа срещу Интер) да постигнем още нещо. Интер? Този отбор го познават и малките деца. При Конте играят наистина много силно. Смятам, че ще застрашат Ювентус, който от доста години е хегемон в Италия. Ще се опитаме да ги излъжем, да ги надхитрим. Ще бъде много трудно, но за нас е чест в Разград да дойде пореден гранд”, сподели още Дяков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти