Реал Мадрид и Байерн направиха светкавична сделка

Реал Мадрид и Байерн направиха светкавична сделка

Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) се споразумяха за преотстъпването на Алваро Одриосола в шампиона на Бундеслигата. 24-годишният десен бек не взе участие в днешната тренировка на “белите”, защото се подготвя за заминаване за Германия. Новината беше съобщена от куп медии като Bild, AS, Onda Cero и др.

Одриосола е част от Реал Мадрид от 2018 година, но получава много малко шансове за изява заради постоянството в играта на Даниел Карвахал.


Съставът на Байерн бе засипан от серия от контузии на основни играчи, най-вече в защита. Освен това с евентуалното привличане на бившия играч на Реал Сосиедад ще се даде възможност на Йошуа Кимих да играе само в центъра на терена.

Добрата новина за наставника на баварците Ханзи Флик е възстановяването на френския национал Люка Ернандес, който пропусна последните три месеца заради травма в глезена. Вчера обаче той тренира пълноценно.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти