Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

ЦСКА-София още чака оценка за базите

ЦСКА-София още чака оценка за базите
В ЦСКА-София и Министерството на спорта работят усилено по учредяването на съвеството дружество “Спортни имоти “Българска армия”. Оценката за стойността на стадиона и базата в Панчарево обаче още не е изготвена, което основната причина процедурата да не е завършена.
Адвокатът на клуба от Борисовата градина Станислав Трендафилов разясни пред “Тема Спорт” каква е актуалната ситуация.
Занев: Тежко поражение! Доста странно, след като два месеца не ни вкараха гол
Занев: Тежко поражение! Доста странно, след като два месеца не ни вкараха гол
“Работим усилено. Мислехме, че ще стане по-бързо, но документацията се оказа доста сериозна и все още не сме завършили процедурите. Надявам се, че до края на януари всичко ще приключи успешно. С министерството си сътрудничим напълно гладко, но си има работа по документацията.
В момента чакаме официалната оценка на “Армията” и Панчарево от страна на Търговския регистър. Когато са готови, ще стане ясна точната сума, която трябва да внесем в съвместното дружество. Очакваме тя да е в размер на около 22 милиона лева”, казва Трендафилов.
В същото време вчера беше завършена пререгистрацията на всички емблеми. Досега те бяха собственост на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, но вече са притежание на фирмата “Ред Енимълс”, която спечели търга за активите.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти