Димитър Димитров: Изключително некоректно съдийство

Димитър Димитров: Изключително некоректно съдийство

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров остана доволен от представянето на играчите си при успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив), но изрази недоволство от съдийските решения в срещата.

“Мисля, че постигнахме заслужена победа. Изиграхме изключително силно първо полувреме. През второто полувреме свалихме нивото, но пак имахме положение. Много съм недоволен от съдийството, беше изключително некоректно и нечестно”, коментира Херо след двубоя. - Доволен съм от победата. Сега можем да мислим за бъдещето, предстоят ни изключително важни мачове, за да завършим в шестицата - това, което сме си поставили като цел”.

“Искаше ми се повече да държим топката, да имаме повече контрол. Много брак имаше през второто полувреме. Преди почивката имахме много положения и можехме да решим мача”, допълни той.

Димитров заяви, че отборът още се сработва след привлечените футболисти през зимата: “Надявам се времето да работи за нас. Взехме 7-8 нови човека, а с толкова много нови хора трудно се стикова организация и тактическа дисциплина. Надявам се с мачовете да трупаме рутина".

Наставникът говори и следващия двубой в първенство на тима, който е гостуване на ЦСКА-София: "Отиваме с нагласата и самочувствието да се преборим и да търсим максимума в този мач. ЦСКА е доказана марка, доказано силен отбор, но ние отиваме за точки".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти