Официално: Луис Енрике се оттегля от националния тим на Испания

Луис Енрике се оттегля като селекционер на испанския национален тим заради лични проблеми. Тази новина беше съобщена на  извънредна пресконференция, която беше свикана от президента на футболната федерация Луис Рубиалес.

Бившият треньор на Барселона пое “ла роха” през миналото лято, но през последните месеци не водеше тима заради въпросните проблеми, за които не са казва какви точно са.


"Енрике ни каза, че не може да продължи. Благодарим му за работата и вратите за него винаги остават отворени", заяви Рубиалес.
Мястото му ще бъде заето от досегашния му асистент Роберт Морено, който беше начело на Испания в последните три срещи. Въпросният Морено беше част от щаба на Лучо още в Селта и Рома, както и в Барселона след това. Той отговаряше за видеоанализите на съперници, но през последните месеци е впечатлил всички с работата си и затова поема най-важния пост.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти