Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Ла Фурия загрява за Евро 2020 с контрола срещу Холандия

Ла Фурия загрява за Евро 2020 с контрола срещу Холандия

Испания ще гостува на Холандия за контролна среща на стадион "Йохан Кройф Арена" на 29 март 2020 година, съобщиха от испанската федерация. Мачът е част от подготовката на двата отбора за Европейското първенство догодина. За момента се очертава това да бъде последната проверка на Ла Фурия преди самото Европейско, ако не бъде организирана друга неофициална среща в началото на юни.

Испания ще стартира първенството на Стария континент на 15 юни срешу Швеция в група Е, а другият известен за момента отбор е Полша. В този поток ще бъде също така и победителят от един от плейофите. А всички мачове на Испания ще се играят на новия стадион "Сан Мамес" в Билбао.

Холандците са в група С и на 14-и юни стартират в Амстердам срещу Украйна. Друг отбор там е Австрия, а също така се очаква и един победител от плейофите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти