Израелски гранд иска Дан Битон

Израелски гранд иска Дан Битон

Само половин година след като привлече израелеца Дан Битон, Лудогорец може да се раздели с него. Израелското издание Sport5.co.il съобщава, че местният гранд и лидер в класирането Макаби (Тел Авив) иска да го привлече в редиците си. Към момента шефовете на шампионите на Обетованата земя обсъждат две имена за зимния трансферен прозорец. Едното е на нападателя Канс Ганем, който играе в Апоел Раана, а другото - на Дан Битон. Целта е двамата да бъдат привлечени под наем до края на сезона, за да подсилят жълтите в битката с Макаби (Хайфа) за титлата, а евентуалното им закупуване да бъде коментирано след края на сезона.


Дан Битон дойде в Лудогорец с големи очаквания. Той игра в 90% от мачовете от началото на сезона, но си остава със статут на резерва на Марселиньо във важните срещи. Сега “Орлите” привлякоха и друг бразилец, който може да действа като плеймейкър - Каули Оливейра от Падерборн, което още повече ще ограничи игровото време на Битон. Въпросът е дали от лудогорец ще искат да го пуснат под наем или директо ще искат да го продадат, за да си върнат част от инвестираните пари в него.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти