Григор Димитров нарича ракетата си "моето момиче", Никол печели рап битка

Григор Димитров нарича ракетата си "моето момиче", Никол печели рап битка

Най-добрият ни тенисист нарича ракетата си "моето момиче", става ясно от забавна реклама на популярен производител, в която участват още Роджър Федерер, Винъс Уилямс и Борна Чорич. В началото на филмчето невръстно хлапе им задава важния за него въпрос какъв прякор са дали на ракетите си. Отговорите на Григор Димитров и Винъс са най-забавни.

"Наричам ракетата си "моето момиче". Тя е много сладка, винаги ме разбира и винаги знае точно какво трябва да направи с топката”, казва Гришо в рекламното видео. Винъс пък я нарича своето оръжие за масово поразяване.

Григор е изключително доволен от ракетата си, а и няма причини да не е, след като спечели финалния турнир на АТР. Пред “24 часа” той споделя, че няма намерение да я сменя.

A post shared by Wilson Tennis (@wilsontennis) on Nov 22, 2017 at 10:05am PST

Междувременно приятелката на Григор Никол Шерцингер спечели уважението и на любителите на рими, след като спечели рап битка в тв шоу. Тя се изправи срещу актьора Лил Рел Хауъри, който я предизвика, но не му остана длъжна и спечели дуела, като изстреля за финал в лицето на съперника си рими с доста освободено съдържание.

A post shared by Scherzy follows (@scherzymemes) on Nov 22, 2017 at 12:51pm PST

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти