Шок! Бившето гадже на Илия Царски - Дебора, проплака: Снощи трима ме пребиха

Шок! Бившето гадже на Илия Царски - Дебора, проплака: Снощи трима ме пребиха

Фолкпевицата и участничка в сезона на "Вип брадър" Дебора влезе в предаването на Гала "На кафе" и обяви, че снощи са я пребили. Бившето гадже на автомобилния пилот Илия Царски първоначално влезе със слънчеви очила, но после ги свали и показа насиненото си око.

"Трима човека снощи ме пребиха пред нас. Пред блока. Цялата съм в синини, колената ми са в рани. Има камери там, надявам се да ги хванат", каза певицата и се разплака.

Тя мисли, че зад нападението стои бившия й приятел, който я е биел. "Не съм подавала още жалба в полицията, защото трябваше да дойда тук. Но от друга страна ме е и страх. Причината е, че съм споменала в къщата, че ме е малтретирал. Той ме е заплашвал, че ако подавам жалба в полицията, ще ме залее с киселина", разкри Дебора и каза, че може да подаде жалба след предаването.

Тя разкри, че в Къщата е пиела, защото от пет години има панически атаки и си е мислела, че алкохолът ще й помогне. Обясни, че е лежала в болница заради проблемите, минала е през десетима психиатри.

"Поисках да напусна, защото не се чувствах добре. Изкараха ме, че съм се напивала всеки ден, а това не е така. Аз имам и психически проблем, имах панически атаки, 20 дена съм лежала в болници, получих изтръпване на ръката и тежест в гърдите. След като влязох в Къщата, получих паник атаки отново. Сега разбирате ли, защо исках да напусна", ревеше с глас Дебора.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти