Гледай на живо

ВАЛЕНТИНА ГЕОРГИЕВА ГРАБНА ПРИЗА ЗА СПОРТИСТ НА МЕСЕЦ МАРТ СЛЕД ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ В БАКУ

Драматичен обрат в секс скандала в монтанския футбол - бившият областен шеф на БФС контраатакува (видео)

Драматичен обрат в секс скандала в монтанския футбол - бившият областен шеф на БФС контраатакува (видео)

Сексскандалът в монтанския футбол предприе неочакван обрат. Бившият областен председател на БФС в региона Ангел Стоянов може да предяви иск за клевета срещу съдийката Теодора Тодорова, която преди няколко месеца го обвини в сексуален тормоз. Съдът е постановил, че не са на лице данни за извършено престъпление от общ характер. Стоянов, който вече е изпълнителен директор на Кариана (Ерден), показа в студиото на Sportal TV, че е получил решение от компетентните органи за своята невинност.

“Първо искам да поясня, че тя не е съдийка. Тя само е изкарала курсовете, но никога не е свирила мачове. Ние с моя адвокат подадохме молба до съда, за да се изясни има ли престъпление от общ характер. След три месеца получих постановлението, че от събраните данни се счита, че не е налице обективна преценка за престъпление. От друга страна Тодорова и съпругът и са съзнавали, че ми преписват престъпление, за което знаят, че съм бил невинен. Счита се, че са налице данни за клевета и мога да се потърсят правата ми пред компетентните органи. Вие знаете, че във Вайбър аз мога да ви направя такива неща, че да ви е бедна фантазията. Защо след като аз съм я притеснявал, тя не е подала шест месеца оплакване? И когато и се каже, че няма да стане съдийка и започва това нещо”, коментира Стоянов.

Според Тодорова всичко започнало през октомври 2016 г. Тогава Стоянов започнал да и пише съобщения с различни предложения и неморално съдържание. Някои от тях били изключително брутални и нецензурни: "Искам да те изнасиля", "Искам да правя извращения с теб", "Искам да си ми робиня".

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти