Гълъбинов планира сватба

Гълъбинов планира сватба

Българският национал Андрей Гълъбинов вече мисли за сватба с приятелката си Наташа Чинели. Той и очарователната италианка са заедно от няколко месеца. Двамата са лудо влюбени и това бе разкрито дори от папараците на Ботуша.

Въпреки че още не са официално сгодени, нападателят на "Дженоа" и къдрокосата хубавица са обсъждали евентуални планове да минат под венчилото. Пред свои близки Гълъбинов е споделял, че възнамерява да предложи на любимата си с пръстен. Ако тя склони да каже "да", то почти сигурно сватбата ще бъде още това лято след края на сезона в Серия "А".

Италианката впечатлява с пищен бюст

Шампионатът тази година свършва по-рано от обичайно заради световното първенство по футбол в Русия. Гълъбинов и националният отбор на България ще гледат мондиала по телевизията. Това означава, че българинът ще има повече време да организира сватбената церемония.

Самата Наташа е сестра на футболист, бивш съотборник на Андрей. Чинели вече не крие връзката си и пуска в социалните мрежи снимки заедно с Гълъбинов. Тя е считана за една от най-сексапилните половинки в "Дженоа".

Чинели е доста предизвикателна



ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА СЪКРОВИЩЕТО НА АНДРЕЙ ГЪЛЪБИНОВ ВИЖТЕ ТУК!!!

Наташа Чинели - съкровището на Андрей Гълъбинов

"Бългрария Днес"

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти