Супермацки се хванаха за гушите заради Хесе

Супермацки се хванаха за гушите заради Хесе

Какво ли притежава Хесе Родригес, че да предизвиква такава страст в две страхотни мацки? Най-вероятно само те знаят отговора, но е факт, че в момента бившите му жени са се хванали за гушите именно заради футболиста на Стоук Сити. Последното му гадже Аура Руиз и бившата му приятелка Мелоди Сантана имат деца от него, като най-малкото – Ниан, има сериозни здравословни проблеми. И докато първата твърди, че го е зарязала, защото той е ужасен баща и не ги подкрепя, втората го защитава и е на мнение, че Хесе се държи по еднакво добър начин с всичките си отрочета.

A post shared by Aurah Ruiz (@aurah.ruiz) on Nov 11, 2017 at 6:27am PST

Малко след като Аура Руиз би шута на бившия играч на Реал Мадрид, сексбомбата го обвини, че се е върнал при бившата си изгора. Мелоди обаче категорично отрича това да е вярно. „В момента не поддържам никакви отношения с него, освен когато става дума за децата. Категорично не сме подновили връзката си“, твърди Сантана.

„Хесе се държи по абсолютно един и същи начин с всичките си деца. Както би направил всеки добър баща. Той се отнася сериозно към всичките си задължения като такъв и се грижи и за тримата. Един съвет: трябва да работиш повече и да лъжеш по-малко“, добавя хапливо Мелоди.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти