Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Умна брюнетка дава криле на Бернардо Силва (галерия)

Умна брюнетка дава криле на Бернардо Силва (галерия)

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е възхитен от интелигентността на Бернардо Силва, която той демонстрира след дебюта си за отбора срещу Брайтън през август. Затова не е изненадващо, че звездата на “гражданите” си има и умна приятелка.

Запознайте се с бизнес ориентираната красавица Алисия Верандо, която има икономическо образования. Нежната брюнетка може да се похвали с две дипломи - по международен бизнес и бизнес администрация и мениджмънт.

Алисия Верандо дава криле на Бернардо Силва@@@

Фактът, че родената в Монте Карло брюнетка е и модел със сигурност също е фактор, повлиял върху решението на португалския полузащитник.

Алисия, която е наполовина французойка, наполовина португалка, е учила в Калифорнийския държавен университет, където през 2015 година  придобива бакалавърска степен по международен бизнес. Година по-късно тя се дипломира и в SKEMA Business School във Франция, като по същото време се запознава със Силва.

Алисия Верандо дава криле на Бернардо Силва@@@

Междувременно хубавицата започва работа като стажант маркетингов асистент в Монако. Любовта дава криле на футболиста, който през сезон 2016/2017 вдъхновява Монако за титлата в Лига 1 и полуфинал в Шампионската лига, който отборът губи от Ювентус с общ резултат 1:4.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА АЛИСИЯ ВЕРАНДО ВИЖТЕ ТУК!!!


Алисия Верандо дава криле на Бернардо Силва@@@

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички