Дюлгеров от ЦСКА-София излиза с Мишето от "Като две капки вода"

Дюлгеров от ЦСКА-София излиза с Мишето от "Като две капки вода"

На футболистите от ЦСКА-София им върви в любовта повече отколкото на терена, където останаха втори в първенството и отпаднаха на полуфинал за Купата на България.

Поредният футболист, прострелян от стрелите на Амур, се оказа Александър Дюлгеров, който се възстановява от контузия, пише "България Днес". Играчът от няколко месеца има връзка с певицата Михаела Маринова, известна повече като Мишето. Тя спечели петия сезон на "Като две капки вода" и в момента е много актуална по клубовете и дискотеките.

Именно на такова място Дюлгеров се запознава с нея и започва да я следва неотлъчно при участията й. Самата тя обаче така и не намира смелост да се появи в ложата на "Българска армия".

Двамата се крият, но Дюлгеров вече не издържа на това положение и наскоро публикува видео в Инстаграм с Мишето и веднага заваляха коментари колко хубава двойка са. В края на април футболистът отбеляза своя 28-и рожден ден и беше изненадан от любимата си с оригинална торта. На нея той беше изобразен, седнал върху футболна топка.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти